Hoofdgerechten Vlees

  • Black Angus

    €19,50
    Steak naturel met pepersaus of champignonroomsaus.
  • Varkenshaas

    €15,95
    Naturel, pepersaus of champignonroomsaus.
  • Varkenshaas

    €16,95
    Met gebakken ui / champignos / spekjes, lekker eigenwijs net als de baas!!.
  • Varkensschnitzel

    €16,95
    Met ananas en kaas. Uitvinding van Kees.
  • Kipsnitschzel naturel

    €15,95
    Pepersaus of champignonroomsaus.
  • Kip op oosterse wijze.

    €16,50
    Volgens oud recept van Mama Túa!!!
  • Spare-ribs “de beste in Benidorm”

    €17,50
    Een streling voor de tong!!! ( deze jongens hebben hun sporen door de jaren heen verdiend!!!!
  • Half gegrild haantje.

    €8,50
    Deze mag zeker niet ontbreken op de kaart!!
  • Nasi of Bami

    €12,50
    “Speciaal”(met 1 stokje saté, gebakken eitje, zuren en krupuk).
  • Spaghetti/Macaroni

    €11,50
    Mama Mia let mi go en hou mij niet tegen met deze huisgemaakte verse pasta gerechten. EEN AANRADER.
  • Lasagne

    €7,50
    Deze heerlijke lasagne is huisgemaakt met de ingrediënten ,varkensgehakt Boulognes saus, bechamelsaus met de topping een heerlijke Parmezaanse kaas.
  • Ossenhaas

    €23,50
    Deze boterzachte ossenhaas is een streling voor de tong. Geserveerd met gebakken aardappelen of friet. Saus keuze? Roomsaus of Pepersaus.

Hoofdgerecht Vis

  • Gebakken zeetong “meuniére”

    €17,50
    (een zeetong gebakken op ambachtelijke wijze zoals de molenaar het alleen weet, heerlijk in de roomboter, maar niet vet!! )
  • Gebakken mosselen

    €14,50
    De mosselen zijn gebakken in een saus van sambal, knoflook en ui geserveerd in pannetje.
  • Heekfilet met garnalen

    €17,50
    Smikkelen en Smullen met dit visgerecht. Gewokte garnalen in chilisaus mooi gedrapeerd over de heekfilet.
TOP